Over Kramer Group

Vanuit het hart van de Maasvlakte biedt de Kramer Group de beste service aan een breed scala bedrijven actief in de containerlogistiek. Het familiebedrijf is een onmisbare schakel geworden in de containerhaven van Rotterdam. Bij Kramer staat samenwerken in een goede sfeer voorop. Hard werken, maar ook samen plezier hebben. De afgelopen decennia zijn wij hard gegroeid, zowel qua omzet als qua medewerkers. En onze ambitie rijkt verder. Kom jij ons team versterken?

Service, snelheid en flexibiliteit staan bij alle bedrijfsonderdelen van de Kramer Group centraal. Als familiebedrijf zetten wij net altijd die ene stap meer. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Wij staan op ieder moment van de dag voor elke klant klaar. Gaat niet, bestaat niet. Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Dan pas je perfect bij ons in het team.

"Kom jij ons team versterken? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet?"

Locaties in Rotterdam

Kramer heeft op diverse locaties in Rotterdam terminals, depots en service locaties. Dichtbij de stad is Kramer City één van de toonaangevende empty depots in het Waal/Eemhaven-gebied. Op de Maasvlakte biedt Kramer via de Rotterdam Container Terminal en Delta Container Services uitgebreide op- en overslagfaciliteiten. Vanaf Maasvlakte Plaza en RTW2 worden diverse aanvullende diensten aangeboden zoals bijvoorbeeld het wegen van containers.

Geschiedenis

De Kramer Group is een Rotterdams familiebedrijf en in 1963 opgericht door Marcel Kramer senior. Begonnen met de reparatie en schoonmaak van containers en vandaag de dag uitgegroeid tot een veelzijdige dienstverlener binnen de containerlogistiek.

Bekijk ons werk

"Kom jij ons team versterken? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet?"

Volg het laatste Kramer nieuws