Veelgestelde vragen

Hoe gaat het sollicitatieproces in z’n werk?

Het sollicitatieproces bestaat uit 5 stappen, die volledig uitgewerkt staan op deze pagina over het sollicitatieproces.

Ik heb gesolliciteerd, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Controleer dan eerst even je map ‘spam/ongewenste e-mail’. Vind je daar geen e-mail van ons? Neem dan contact op met de Kramer contactpersoon die bij de vacature vermeld staat waar je op hebt gesolliciteerd. Hij/zij kan dan voor je controleren of je sollicitatie in goede orde ontvangen is.

Hoe weet ik of mijn sollicitatie goed is verzonden?

Na het versturen van je sollicitatie, verschijnt er een bevestiging hiervan in je beeld. Je ontvangt ook een e-mailbevestiging van je sollicitatie.

Hoe is de bedrijfscultuur bij Kramer?

Kramer is een open en informele organisatie met een groot wij-gevoel. Samen werken wij aan het succes van het bedrijf en onze klanten. Bij Kramer is ‘the sky the limit’. Jouw inzet en resultaten bepalen hoe snel jij je opwerkt binnen de organisatie.

Wat doet Kramer met mijn gegevens?

Met jouw goedkeuring bewaren we je gegevens in onze database voor toekomstige carrièremogelijkheden. Uiteraard houden we ons hierbij aan de regels van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als ik ben afgewezen, kan ik dan later nog een keer solliciteren?

Dat kan zeker. Let wel goed op de gestelde eisen in de vacature.

Waar kan ik terecht met inhoudelijke vragen over de functie in de vacature?

Met inhoudelijke vragen over de functie in de vacature kun je terecht bij Alex Menheere of Dirk Brand. Je vindt de contactgegevens van hen onderaan de vacatures.

Staat de vacature nog open?

Alle vacatures die je op deze website ziet, staan nog open.

Kan ik op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures in mijn interessegebied?

Ja dit kan. Meld je aan voor de job alerts (dit kan op de homepage). Zo hoor je als eerste dat er een relevante vacature is.

Ik zie geen passende vacature, maar ik zou graag bij Kramer werken. Kan ik een open sollicitatie versturen?

Het beste is om je aan te melden voor de ‘job alert’. Of neem contact op met Alex Menheere voor kantoorfuncties of Dirk Brand voor buitenfuncties. Op de contactpagina staan hun telefoonnummers.

Dien ik een VOG te overleggen?

Bij Kramer dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Dit is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van werk binnen de Kramer Group.

Hoe word ik op de hoogte gehouden over mijn sollicitatie?

Als je gesolliciteerd hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Binnen 5 werkdagen na het ontvangen van die e-mail ontvang je nader bericht over een eventueel vervolg van de sollicitatieprocedure.

Volg het laatste Kramer nieuws