De werkdag van: Robert Savert

Teamwerk

Werken bij QTerminals Kramer Rotterdam betekent voor mij teamwerk. Wij helpen elkaar en staan voor collega’s klaar. Tijdens je dienst ben je gewoon lekker bezig. Met mijn ploeg werken wij grote aantallen containers per shift weg. Mijn werkdag begint om 6 uur met de overdracht van de nachtshift. We starten met de indeling van de mensen op het rollend materieel en de kranen.

 

Gevarieerd werk

Persoonlijk vind ik het belangrijk om iedereen lekker aan het werk te houden. Het is gevarieerd werk hier. Je doet niet heel de dag hetzelfde. Gemotiveerde mensen kunnen zich snel opwerken. Mensen die echt willen kunnen opleidingen volgen en hun werk verbreden. Voor de verschillende machines kan je certificaten en zo allround terminal medewerker worden.

QTerminals Kramer Rotterdam gevoel

Voor mij is werken bij QTerminals Kramer Rotterdam een goede stap geweest. Ik ben snel opgeklommen en heb het reuze naar mijn zin. Werken in de haven is het Rotterdam gevoel. De haven en de stad horen gewoon bij elkaar en het havenwater stroomt door mijn aderen. Als je bij QTerminals Kramer Rotterdam hebt gewerkt kan je vervolgens overal aan de bak. Een goede solide basis om door te groeien. Maar ik wil lekker hier blijven werken. QTerminals Kramer Rotterdam is gewoon een goede werkgever waar alles goed geregeld is. Mensen die weleens weggaan komen vaak weer terug. Het salaris en de opleidingen zijn goed. Je hebt genoeg doorgroeimogelijkheden.

 

Bekijk het QTerminals Kramer Rotterdam gevoel van Robert

Bekijk andere verhalen
"Gemotiveerde mensen kunnen zich snel opwerken. Mensen die echt willen kunnen opleidingen volgen en hun werk verbreden. "

 

Je bent hier geen nummertje en de mensen kennen je naam. Als er zaken spelen kan je gewoon bij de directie naar binnen stappen. En dan zijn er natuurlijk de kleine zaken die het verschil maken. Zo kregen wij allemaal een BBQ met het WK voetbal. Dat soort waardering vinden de mannen gewoon mooi.

Deel mijn verhaal